Szobatisztaság

Hogyan szoktassuk le gyerekünket a pelusról?

Pelus leszoktatás - Gyereknevelési szeminárium

Online Szeminárium
2024. június 6-án

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan érdemes leszoktatnunk gyerekünket a pelusról. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Pelus leszoktatás - Gyereknevelési szeminárium
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a szeminárium?

A meleg idő beköszöntével a szobatisztaság támogatása is egyre könnyedebbé válik. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ennek a fajta önkontrollnak az elsajátítása biológiai érettségen és érzelmi biztonságon is múlik. Hogy megfelelően tudjuk segíteni, érdemes ismerni a gyermeki lélek fejlődését és a várható visszaesések okát, formáját is. Minden egyéb felkészülést segítő játék mellett.

A beszélgetés során törekszünk a minél gyakorlatiasabb megközelítésre, így a saját, egyéni kérdéseidre is konkrét megoldási javaslatokkal szolgálunk majd!

Miről lesz szó a szemináriumon?

Milyen jelei vannak az érettségnek?

Hogyan tudod támogatni az érdeklődését?

Milyen visszaesésekre érdemes számítani?

Hogyan kezeljük a szobatisztasággal kapcsolatos rossz élményeket és visszaeséseket?

Mit várhatsz el az intézménytől?

Mikor fordulj szakértői segítséghez?

Szülői vélemények

Laza, empatikus, naprakész

Minél előbb hallgassák meg, mert sokkal korábban kezdődik a szobatisztulási folyamat, mint gondolnák. De a folyamat vége felé is nagyon hasznos volt. És kérdezzenek sokat, mert lehet! 😊 Laza, empatikus, naprakész volt (pl. a mesekönyvek ajánlása). A kislányom, Odett belenézett az elejébe, és 2 perc után mondta, hogy menjünk Cilivel uszodába! 😀

Bea

Levett a vállamról egy kis stresszt

Bármilyen egyszerűnek tűnhet a téma, rengeteg buktató van benne, amit célszerű elkerülni, ebben is tud segíteni a workshop. Tetszett, hogy bemutattad a szobatisztaság folyamatát, megnyugtató volt hogy lehetnek benne hullámvölgyek, ami teljesen normális. Tetszett a kérdések lehetősége (most is😊), úgy érzem levett a vállamról egy kis stresszt. Viszonylag sokat olvastam a témában a szeminárium előtt is, de még így is tudott újat mondani. Nagyon köszi a könyvajánlót, azóta vagy 100x el kellett olvasnom a vakondos könyvet😁

Evelin

Informatív és mankót adó

Tetszett Cili közvetlensége, őszintesége, megfelelő lazasága. A felkészültsége és a mérhetetlen nagy tudása. Az előadás érthető volt, gördülékeny, informatív és mankót adó.

Dóri

Hiánypótló

Olyan fontos tényezői is elhangzanak a folyamatnak, amire nem is gondolnánk. Hiánypótló, és tetszik, hogy lehet kérdezni.

Cs. Dorka

Jelentkezz a 2024. június 6-i szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz a Szobatisztaság online szemináriumra!

2024. június 6.

20:30 – 22:30