Rólam

Tarkovács Cecilia

Miért én?

Öt éves bölcsődei munkatapasztalatom terelt a szülők célzottabb támogatásának irányába. Úgy éreztem, hogy magukra vannak hagyva a gyereknevelésben, az intézményes nevelés pedig kevés lehetőséget ad ennek kiküszöbölésére. Önálló útra léptem, hogy a gyerekeket a szüleik támogatásán keresztül segíthessem. Hazai és külföldi tanulmányaimat és munkáimat mind ennek tükrében végeztem. Célom, hogy a szülők minél átfogóbb képet kapjanak a kisgyermekkori fejlődésről és a modern gyereknevelési elvekről, hogy már az első években is magabiztosabbak lehessenek.

Végzettségem

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán kezdtem Kisgyermeknevelőként. Erasmus+ program keretén belül 2 évet töltöttem Londonban szakmai gyakorlaton. Az Egyesült Királyságban szereztem meg Life-Coach és Személyes Tanácsadói végzettségemet, majd Dr. Shefali Tsabary világhírű gyermeknevelési szakértő tanítványaként váltam az ún. “Conscious Parenting Method” magyar képviselőjévé.

Gyerekre Hangolva Célja

Szülőként a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek! Sőt, jobbat, mint ami nekünk adatott. De hogyan adhatnák meg mindezt mindenféle háttértudás és tapasztalat nélkül egy olyan világban, amit még mi is alig ismerünk? A fantáziánkban minden olyan egyszerű mindaddig, míg gyerekünk át nem lépi a való élet kapuját… Aztán jönnek a kemény elvárások a szüleinktől, más szülőktől, a kultúránktól, általuk pedig a kialvatlan éjszakák, a bizonytalanság és a kétségbeesés, hogy kudarcot vallunk. Mégis honnan tudnánk, amit tudnunk kéne?

A Gyerekre Hangolva célja, hogy a szülők széleskörű támogatást kapjanak már az első években, hogy:

  • tájékozottabbak és magabiztosabbak legyenek
  • merjenek nyitni, kérdezni és újat tanulni
  • megismerjék a gyermeki fejlődés létfontosságú alappilléreit és a viselkedések okát
  • megtalálják az összhangot saját szülői szerepükkel
  • növeljék a nevelői eszköztáruk
  • olyan szülők legyenek, amilyen valójában szeretnének.

Kérdezz bátran!

Gyerekre Hangolva

Telefonszám:

+36 20 968 30 39

Elérhető:

H- P: 9:00 - 17:00
Sz-V: 9:00 - 14:00