Baba JátszóKör Budapest

Különleges Baba-Mama programokkal várunk benneteket!

Baba Játszó Budapest - Gyerekrehangolva

Baba JátszóKör 2 különböző korosztály számára

2024. július 9-én kezdődő Baba-Mama programok a MagNet Közösségi Házban, Budapesten.

Baba Játszókör Budapest - Gyerekrehangolva

Baba JátszóKör Budapest

Napjainkban nagyon könnyű elmagányosodni az anyaságban, különösen, ha újak (vagy épp elsők) vagyunk benne. A Baba JátszóKör célja, hogy összehozza a kisgyermekes szülőket, valamint szociális hálót biztosítson a kicsik önálló fejlődéséhez. A program elsősorban szabad játékra épül, ugyanakkor Cili (kisgyermeknevelő, szülő-coach) és Rőzse (kisgyermeknevelő, szülő – csecsemő konzulens) vezetésével, a szülőkben felmerülő aktuális kérdések is megválaszolásra kerülnek. A Baba Játszó (nyári időszakban) 4 héten keresztül kíséri végig a maximum 10 fős létszámú kiscsoportot, így biztosítva a gyerekek számára a kiszámíthatóságot. Ennek tükrében a részvétel is előzetes jelentkezés alapján történik az egész 8 hétre.

Ár: 16.800 Ft / 4 alkalom (ikrek esetén, 25.200 Ft)
*Jelentkezés során – szükség esetén – kérhető részletfizetés (2 részlet).

MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98. 

Jelentkezés elérhető 2024. június 20-tól

Keddenként és szerdánként
09:30 – 10:30 (14-24 hónaposok számára)
11:00 – 12:00 (8-13 hónaposok számára)

Szülői vélemények

Elfogadóbb, megértőbb lettem, ezzel ő is nyugodtabbá vált.

Köszönjük, hogy vagytok és ennyire lelkesen álltok hozzá, annak ellenére hogy ti is emberek vagytok a saját gondjaitokkal. Elfogadóbb, megértőbb lettem, ezzel ő is nyugodtabbá vált. Akár 30 perc utazás ne legyen senkinek akadály, mert mindent megér az, hogy jobban megérted mi játszódik le a gyermekedben.

I. Judit

Nekünk is felborítja a napunkat, de megéri! Rengeteged ad!

Minden alkalom után feltöltődve értünk haza, nekem rengeteg magabiztosságot adott, kisfiam pedig sokkal szociálisabb lett. Köszönjük, hogy időt és energiát nem sajnálva létrehoztátok ezt a csoportot. Rengeteget tanulok, sokszor bevillanak a beszélgetések, ha nehéz helyzet van. A legjobb ebbe a programba, hogy ezt mindketten élvezzük! Látszik, hogy tényleg a gyerekekért vagytok és értünk ❤️

Rella

Pozitív hatással lesz mind a gyermekre, mind a szülőkre nézve. Támogató, szerető társaság hiszen egy a szemlélet amit képviselni próbálunk.

Türelmesebbek lettünk másokkal és magunkkal szemben is. A babaklub révén szívesebben és gyorsabban nyílik meg más gyerekekkel szemben pl. a játszótéren. Köszönjük, hogy vagytok! ♥️ Örülök, hogy lehetőségünk lesz részt venni immár harmadik alkalommal is a játszókörön! Csak így tovább, mi lelkes résztvevői leszünk a programnak bölcsi indulásig!

M. Ramóna

A szakértői segítség, az őszinte nyitottság, barátságos légkör, az elfogadó közeg.

Tanácsok mentén javult az életünk, az alvások. A mindennapokban felmerülő kérdéseim, bizonytalanságaim megválaszolásra vagy megerősítésre kerültek. Szuper kapcsolódás más anyákkal, babákkal, de a legjobb h két szakember segíti a csoportot, így az nem folyik/esik szét,és hiteles iránymutatást kapunk.

Anonim

Ne gondolkozzon, azonnal biztosítsa a helyét. 😊 Így csúsztunk le az első körről, amit nagyon bánok még mindig. Minden pénzt, időt megér ez a program.

Sokkal több,kreatívabb önálló játék. Sokkal bátrabb lett gyerektársaságban. Magabiztsabban viszem majd intézménybe. Elszeparált anyukáknak, akik egyedül erzik magukat a gyereknevelés minden szépségével és nehézségevel együtt szuper terápia is ez🥰 Jó közösseg, szuper beszélgetések. Hasonló gondolkodású szülőket hozott össze. Nyílt, ítélkezés mentes probléma megosztás lehetősége. Cili és Rőzse szuper tapasztalatai, tanácsai 💗 És mindkettőjük felkészültsége, tudása és támogatása szuper segítség a mindennapi kérdések mogoldására. Nagyon figyelmesek, mindent meghallanak (kihallanak és megértenek) és szuperjól reagalnak a gyerekek és a szülők rezdüléseire. Csoda volt látni, hogy hétről hétre miként változnak es fejlődnek a gyerekek. 😊 Hálásan köszönjük ezt a lehetőséget.

Petra