Nevelési tanácsadás szülőknek

Van, hogy szülőként elfogy az energiánk, és kifogyunk az ötletekből a családi nehézségek kezelésére. A megoldás mindig ott van bennünk, de a kavargó gondolataink kiút helyett folyton ugyanabba az örvénybe sodornak.

Ilyenkor segíthet egy szülő-coach

aki hatékonyan asszisztál neked ahhoz, hogy magad rátalálj a probléma gyökerére, a történtek miértjére, és a változásokhoz szükséges lépésekre, hogy mihamarabb valóban az a szülő lehess, aki szeretnél.

Tarkovács Cecilia
Gyermekevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miben segít a nevelési tanácsadás?

Szülőnek lenni állandó változást jelent, amivel nem mindig könnyű egyedül megbirkózni. Együtt viszont könnyebben, gyorsabban és eredményesebben juthatsz túl a megpróbáltatásokon.

5 éves bölcsődei munkatapasztalatom alatt tapasztaltam azt, hogy az intézményes nevelés kevés lehetőséget ad a gyereknevelésben. Célom, hogy a gyerekeket a szüleik támogatásán keresztül segíthessem, ezért hazai és külföldi tanulmányaimat és munkáimat is mind ennek tükrében végeztem. A nevelési tanácsadás során szülőként egy átfogó képet fogsz kapni a kisgyermekkori fejlődésről és a modern gyermeknevelési elvekről, ami magabiztosságot fog adni neked szülőként.

Szülői vélemények

Nem éreztük magunkat feszélyezve

Tetszett, hogy Cecilia által nem éreztük magunkat feszélyezve a céljaink megvitatásakor. A 6 hetes tanfolyam segített nekünk megtanulni jobban figyelni gyermekeinkre.

Frederic

Életem legjobb befektetése volt

A Gyerekre Hangolva megközelítés nagyon jó. Végig éreztük, hogy Cecilia igazán segíteni próbál nekünk anélkül, hogy bármikor is hibáztatva éreztük volna magunkat. Megerősített minket abban is, hogy igenis lesznek olyan alapelvek, amelyeket nehezen fogunk tudni beilleszteni a mindennapokba, hogy elfogadjuk, néha hibázni fogunk, de ez így természetes.

Anna-Cecil

Nagyon segítőkész volt Cili

Cecilia brilliáns abban, hogy könnyednek és nyugodtnak érezzük magunkat mellette. Könnyű volt vele beszélgetni anélkül, hogy hülyének éreztük volna magunkat bizonyos kérdések feltevése miatt. Mi nagyon segítőkésznek találtuk Ceciliát, a 6 hetes tanfolyamot pedig nagyon hasznosnak.

Anna

Miben segítek a tanácsadáson?

Magabiztosabb legyél

Merjél újat tanulni

Ismerd meg a viselkedés okát

Megtaláld az összhangot gyermekeddel

Növelni tudd szülői eszköztárad

Megálmodott szülő lehess

Kérjél időpontot nevelési tanácsadásra!

Az időpontkérés egyszerű, töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

Inkább telefonon vennéd fel velem a kapcsolatot?

Hívj fel a +36 20 968 3039 számon!