OviVáró – közös felkészülés szabad játékkal

Új csoport indul 2024. szeptember 12-én ismét!

Ovi Váró program Budapesten

2-3 éves korosztály számára Budapesten

OviVáró program a MagNet Közösségi Házban.

Ovi Váró program Budapesten

OviVáró Budapest

Ha úgy érzed, a kisgyereked már vágyna korosztályi társaságra, azonban bölcsődébe mégsem szeretnéd beíratni, akkor az OviVáró neked szól. Az első intézményi élet megszokása nem könnyű, különösen, ha egyből óvodában kezdjük. Az OviVáró célja, hogy lehetőséget adjon a családoknak a fokozatos szocializációra és önállósodásra, még az intézményi élet előtt. A program elsősorban szabad játékra épül. Segíti az önálló elmélyülést, kapcsolatteremtést, s közben mégsem veszi el a biztonságot nyújtó szülő jelenlétét. Cili (kisgyermeknevelő, szülő-coach) és Eszter (óvodapedagógus) vezetésével a szülők rálátást kapnak az önálló játék megfelelő támogatására, valamint választ minden felmerülő ovis kérdésükre. Az OviVáró 6 héten keresztül kíséri végig a maximum 10 fős létszámú kiscsoportot, így támogatva ezzel a gyerekek biztonságérzetét. Ennek tükrében, a részvétel is előzetes jelentkezés alapján történik az egész 6 hétre.

Ár: 47.990 ft / 6 alkalom (ikrek esetén, 71.985 ft)
*Jelentkezés során – szükség esetén – kérhető részletfizetés (2 részlet).

**Jelentkezésed megerősítését a jelentkezési lap kitöltésével és a program díjának elutalásával tudod megtenni!
***Visszamondásra – az ÁSZF értelmében – lehetőséged van, amennyiben 8 nappal a program kezdete előtt értesítesz minket, így a teljes összeget visszatérítjük számodra. 8 napon belüli lemondás esetén viszont nem vagyunk kötelesek a program díjának visszatérítésére.

MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98. 

Időpontok

09:00 – 10:30 (2-3 évesek számára)

Dátumok

Szeptember 12. (csütörtök)
Szeptember 19. (csütörtök)
Szeptember 26. (csütörtök)
Október 3. (csütörtök)
Október 10. (csütörtök)
Október 17. (csütörtök)

Szülői vélemények

Mindenre alapos választ kaptam

Gyerekeknek kötetlen bevezető a közösségi léthez, én pedig bármit kérdezhettem, és mindenre alapos választ kaptam. A gyerekem nyitottabb, bátrabb lett a többi gyerek irányába, én pedig jó támpontot kaptam néhány fontos kérdésben (alvás, szabad játék, napirend az óvoda mellett).

V. Cecília

Szülőt-gyereket is szuperül felkészíti az ovira.

Cili és Eszti, a többi gyerek is kedves volt, meglepően azonos érdeklődésű szülők. Adrián a program vége felé könnyebben osztotta meg a játékokat a társaival, és elmélyültebben játszott a játékokkal. Nagyon hasznos volt.

B.K. Ágnes

Informatív, közösségépítő, felszabadult

Jó lehetőség a kérdések megválaszolására, és az ovi előtti szocializációra. Nagyobb fokú bátorság a kapcsolatok kialakításában mind gyerekek, mind felnőttek felé!

N. Petronella

Ne gondolkodjatok, jelentkezzetek!

A fiam kinyílt, másként kapcsolódik a gyerekekhez, hajlandó megosztani a játékokat. Sokkal nyugodtabb szívvel engedem közösségbe szeptembertől. Támogató közösség, szakértelem, barátságos közeg.

Anita

Szabad játék, de közben odafigyelés, partnerség a konfliktusok megoldásában

Ha nem volt lehetőség közösségi részvételre, akkor nagyon megéri ide eljönni! Szabad játék, de közben odafigyelés, kapcsolódás a gyerekekhez. Hasonló gondolkodású szülők, partnerség a konfliktusok megoldásában. Bátrabb, nyitottabb, oldottabb lett a lányom gyerektársaságban.

Anonim

Vidám, informatív, feltöltő

Láttam, hogy a kb. egykorú gyerekeknél milyen a szabad játék benti játék. Feltehettük minden kérdést és konkrét ötleteket, megoldásokat, tapasztalati tippeket kaptunk. Óvónői szempontokat kaptunk, jó ezt az oldalt megismerni.

R. Diána

Jelentkezz a várólistára!

Jelezd felénk a következő OviVáró programon való részvételi szándékodat! Töltsd ki az adataidat és küld be a jelentkezésed, mi pedig fel fogjuk venni veled a kapcsolatot legkésőbb 2024. augusztus 12-ig!