Agresszió bölcsiben / oviban

Miértek és hogyanok?

Agresszió bölcsiben/oviban: Miértek és hogyanok?

Online Szeminárium
2023. május 28.

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan lehet kezelni a gyerekeknél az agressziót bölcsiben és oviban, és tedd fel kérdéseidet a témával kapcsolatban!

Agresszió bölcsiben/oviban: Miértek és hogyanok?
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól az Agresszió a bölcsiben/oviban szeminárium?

Harap, csíp, karmol, üt, rug, vagy éppen káromkodik? Szülőként rontunk el valamit, mástól tanulja el, vagy teljesen normális, hogy megjelenik?

Ezekre a kérdésekre keresünk egyértelmű válaszokat ezen a szemináriumon.

A kisgyerekek fizikális vagy verbális agressziója lehet feszültséglevezetés, de akár aktuális fejlődési állomáshoz köthető szükséglet is. S bár rájuk hagyni nem lehet a dolgok, az eredményes kezeléshez, megfelelő kommunikáció megválasztásához és hatékony következmények lefektetéséhez, bizony jó, ha tudod, mi a kiváltó ok.

Ha tehát szeretnéd megtudni:

Fejlődési fázis?

Mikor köthető fejlődéshez az agresszívnak tűnő viselkedés, mikor köthető feszültséghez (örömteli izgatottsághoz, félelemhez, bánathoz)?

Hogyan érdemes kezelni?

Milyen esetben, hogyan érdemes kezelni, szabad-e büntetni, és ha igen, miként?

Hogyan kommunikálj?

Hogyan kommunikálj, ha a te gyereked agresszív másokkal vagy veled, hogyan kommunikálj, ha a te gyereked az áldozat, miként segítheted a feszültségoldását, mikor érdemes szakemberhez fordulni?

Szülői vélemények

Informatív, szemfelnyitó, hiánypótló.

Informatív, szemfelnyitó, hiánypótló. Minden kisgyermekes szülőnek kötelezővé tenném az ilyen szemináriumokon való részvételt 🙂

Flóra

Ez sokkal több mint egy előadás

Nagyon gyakorlatias volt, jó volt a felépítése extra sokat lehetett tanulni belőle. Ez sokkal több mint egy előadás mert egyéni szituációk is át vannak beszélve. Az elméleti részen kívül a többiek tapasztalataiból is lehet tanulni.

Esztella, Krisztián

Megéri itt lenni

Hasznosak voltak a példamondatok: “Jól látom, hogy mérges vagy?” Felépítése, a téma érdekessége, a tanácsok, nem akarta mindenáron beszéltetni a hallgatóságot (már az elején).

D. Zoltán és Timcsi

A jó pap is holtig tanul

Nagyon szeretem hogy példákon keresztül is ismerteted az információkat. A jó pap is holtig tanul. Mindig tudsz újat mondani amitől megnyugszom a mimdennapokban 😉

Kata

Sok jó ötletet ad

Felkészült, széleslátókörű szakember, jó orgánum, könnyű kapcsolódni. Érdemes részt venni, sok jó ötletet ad és felnyitja a szemed.

Edit

Jelentkezz a 2023. május 28-ai szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz az Agresszió bölcsiben / oviban online szemináriumra!

2023. május 28.

Időpont: 20:30 – 22:30