Szobatisztaság
kisgyermekkorban

A meleg idő beköszöntével a szobatisztaság támogatása is egyre könnyedebbé válik.

Pelus leszoktatás - Gyereknevelési szeminárium

Online Szeminárium
2024. június 4-én

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan érdemes szobatisztaságra nevelni gyermekünket. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Pelus leszoktatás - Gyereknevelési szeminárium
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a szeminárium?

A meleg idő beköszöntével a szobatisztaság támogatása is egyre könnyedebbé válik. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ennek a fajta önkontrollnak az elsajátítása biológiai érettségen és érzelmi biztonságon is múlik. Hogy megfelelően tudjuk segíteni, érdemes ismerni a gyermeki lélek fejlődését és a várható visszaesések okát, formáját is. Minden egyéb felkészülést segítő játék mellett.

A beszélgetés során törekszünk a minél gyakorlatiasabb megközelítésre, így a saját, egyéni kérdéseidre is konkrét megoldási javaslatokkal szolgálunk majd!

Miről lesz szó a szemináriumon?

Milyen jelei vannak az érettségnek?

Hogyan tudod támogatni az érdeklődését?

Milyen visszaesésekre érdemes számítani?

Hogyan kezeljük a szobatisztasággal kapcsolatos rossz élményeket és visszaeséseket?

Mit várhatsz el az intézménytől?

Mikor fordulj szakértői segítséghez?

Szülői vélemények

Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie

Nagyon tetszett, hogy interaktív volt a program, lehetett kérdezni, saját példát mesélni, tanácsot adni a többi résztvevőnek. Tetszett, hogy ez a saját magamra szánt idő volt. Érdekesek voltak a témák, Cili felkészültsége, tudása, közvetlensége, nyitottsága pedig szintén kiemelendő. Néha olyan jó lenne, ha ott állna mellettem, és ha bizonytalan vagyok, akkor csak ránézhetnék, kikérhetném a tanácsát. 😄 Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie, hogy mindenki jobban megértse a gyerekét, ezáltal pedig sok kisgyerekkori, felnőttkori frusztrációt elkerülhessen.

Cs. Andi

Gondolatébresztő volt. Köszönöm!

Az, hogy miközben előadásként hallgatom és nézem a témát, kicsit kívülről tudom nézni a helyzetem és magam. Így látom azt, hogy nálunk mik a buktatók.

Nóri

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk!

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk! 😊 Egy olyan alapot adott, amivel a későbbiekben a saját és a lányom életét is könnyebbé tudom tenni. Sőt, már most látok kisebb sikereket, ami rettenetesen boldoggá tesz! Ráadásul ez egy Én idő is, és így a végén már azt is elmondhatom, hogy sokkal jobb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó társaság volt, és egy kicsit hiányozni fog mindenki!

L. Anita

Közvetlen hangulat, gyakorlatias a sok példának köszönhetően, gördülékeny

Sok minden kering az interneten, de mindenképp szakértőt kell kérdezni, ha valamiben nem vagyunk biztosak, vagy válaszokra van szükségünk. A szeminárium pont ennek tesz eleget.

Ági

Több a türelmünk a gyerekünk felé. Tudatosabb lettem.

Sokat tanultam a gyerekről, mit miért csinál, hogyan kommunikáljak vele, sokat beszélünk erről a férjemmel, és egymást erősítjük ha valami jó, vagy épp tanácsot adunk, ha valami nem az új szemléletünk szerinti. Több a türelmünk a gyerekünk felé, és egyre jobban nyílik meg és mond el olyat is, amit eddig sosem.Tudatosabb lettem, figyelek a jelekre, így ő is jobban értve van.

M. H. Enikő

Segítség a cumiról való leszoktatásban.

Önismereti jelleggel is érdemes részt venni a szemináriumon. Elgondolkoztató témák jelennek meg, amik segítenek a leszoktatásban.

Evelin

Jelentkezz most
az Online Szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz az online szemináriumra!

2024. június 4.

Online: 20:30 – 22:30