Ünneplés Kicsikkel Könnyen

Karácsonyi Kalauz, 2023

Tarkovács Cecilia
Gyermekevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Mikulásról, Vendégségről, Konfliktusokról, Utóhatásokról, Megoldásokról… Kapaszkodó egy meghittebb ünnepi időszakhoz, kisgyermekes szülőknek, hogy a Karácsonyi Ünnepek állandó rohanás helyett, idén valóban meghittebbek lehessenek.

A kalauzban az alábbi témákról lesz szó:

Mikulásról

Vendégségről

Konfliktusokról

Utóhatásokról

Megoldásokról

Töltsd le az ingyenes kalauzt!

5.0 (11 értékelés)

Emailek száma: 1

30 perc

Tarkovács Cecilia

Szülői vélemények

Nem éreztük magunkat feszélyezve

Tetszett, hogy Cecilia által nem éreztük magunkat feszélyezve a céljaink megvitatásakor. A 6 hetes tanfolyam segített nekünk megtanulni jobban figyelni gyermekeinkre.

Frederic

Életem legjobb befektetése volt

A Gyerekre Hangolva megközelítés nagyon jó. Végig éreztük, hogy Cecilia igazán segíteni próbál nekünk anélkül, hogy bármikor is hibáztatva éreztük volna magunkat. Megerősített minket abban is, hogy igenis lesznek olyan alapelvek, amelyeket nehezen fogunk tudni beilleszteni a mindennapokba, hogy elfogadjuk, néha hibázni fogunk, de ez így természetes.

Anna-Cecil

Nagyon segítőkész volt Cili

Cecilia brilliáns abban, hogy könnyednek és nyugodtnak érezzük magunkat mellette. Könnyű volt vele beszélgetni anélkül, hogy hülyének éreztük volna magunkat bizonyos kérdések feltevése miatt. Mi nagyon segítőkésznek találtuk Ceciliát, a 6 hetes tanfolyamot pedig nagyon hasznosnak.

Anna