Beöltözős ünnepek kisgyerekkel

Rohanás és ajándék halmozás helyett

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett

Online Szeminárium

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan érdemes készülni a karácsonyra ha kisgyermeked van. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a szeminárium?

Hamarosan itt a farsang, egy ünnep, ahol mindenki más bőrébe bújva ijeszti el a hideg időt. Ünnepséget tartanak a bölcsődében, óvodában is, mi pedig igyekszünk kellő asszisztenciát nyújtani, hogy a gyerekünk is igazán élvezze. Kisgyermekkorban mégis előfordul, hogy hiába minden, a gyerekünk végül elutasítja a jelmezt, megijed a többi résztvevőtől, és leginkább csak elvonulni szeretne. Pedig legtöbbször ez csak a felkészülés módján múlik. Ezen a szemináriumon pontosan ezeket beszéljük át.

Ha tehát szeretnéd megtudni:

Milyen jelmezt érdemes választani a siker érdekében?

Miért félhetnek a jelmezektől?

Miként érdemes otthon felkészülni?

Mit lehet elvárni a korosztálytól (illetve az intézménytől) és mit nem?

Rossz élmény esetén miként segítheted a feszültségoldását?

Miként készülhettek fel jobban egy következő beöltözésre?

Szülői vélemények

Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie

Nagyon tetszett, hogy interaktív volt a program, lehetett kérdezni, saját példát mesélni, tanácsot adni a többi résztvevőnek. Tetszett, hogy ez a saját magamra szánt idő volt. Érdekesek voltak a témák, Cili felkészültsége, tudása, közvetlensége, nyitottsága pedig szintén kiemelendő. Néha olyan jó lenne, ha ott állna mellettem, és ha bizonytalan vagyok, akkor csak ránézhetnék, kikérhetném a tanácsát. 😄 Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie, hogy mindenki jobban megértse a gyerekét, ezáltal pedig sok kisgyerekkori, felnőttkori frusztrációt elkerülhessen.

Cs. Andi

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk!

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk! 😊 Egy olyan alapot adott, amivel a későbbiekben a saját és a lányom életét is könnyebbé tudom tenni. Sőt, már most látok kisebb sikereket, ami rettenetesen boldoggá tesz! Ráadásul ez egy Én idő is, és így a végén már azt is elmondhatom, hogy sokkal jobb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó társaság volt, és egy kicsit hiányozni fog mindenki!

L. Anita

Több a türelmünk a gyerekünk felé. Tudatosabb lettem.

Sokat tanultam a gyerekről, mit miért csinál, hogyan kommunikáljak vele, sokat beszélünk erről a férjemmel, és egymást erősítjük ha valami jó, vagy épp tanácsot adunk, ha valami nem az új szemléletünk szerinti. Több a türelmünk a gyerekünk felé, és egyre jobban nyílik meg és mond el olyat is, amit eddig sosem.Tudatosabb lettem, figyelek a jelekre, így ő is jobban értve van.

M. H. Enikő

Jelentkezz a 2023. január 26-i szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz a “Beöltözős Ünnepek kisgyermekkel” online szemináriumra!

2023. január 26.

Zoom: 20:30 – 22:30