Hogyan válasszunk megfelelő óvodát vagy bölcsödét?

Intézményválasztás dilemmájába, hogyan tudjuk kiválasztani a megfelelőt?

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett

Online Szeminárium

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan érdemes választani az intézmények közül, ha kisgyermeked van. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a szeminárium?

Legyen szó bölcsődéről vagy óvodáról, az első intézményválasztás meghatározó a családok számára. Először kell megbíznunk idegenek gondoskodásában és elfogadnunk napközbeni jelenlétünk hiányát a gyerekünk életében. A váltás minden résztvevőnek nehéz, és nem várt konfliktusok esetén bonyolulttá is válhat. Ezen a szemináriumon azokra a kérdésekre keressük a választ, ami az egész családnak segít felkészülni, utánajárni és váltás esetén dönteni.

A beszélgetés során törekszünk a minél gyakorlatiasabb megközelítésre, így a saját, egyéni kérdéseidre is konkrét megoldási javaslatokkal szolgálunk majd!

Vegyél részt te is, ha szeretnéd megtudni:

Milyen szempontok alapján érdemes választani?

Óvoda vagy bölcsőde legyen inkább?

Mi elvárható az intézménytől és mi nem?

Milyen esetekben érdemes meggondolni a váltást?

Hogyan készüljetek fel a gyerekkel együtt?

Szülői vélemények

Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie

Nagyon tetszett, hogy interaktív volt a program, lehetett kérdezni, saját példát mesélni, tanácsot adni a többi résztvevőnek. Tetszett, hogy ez a saját magamra szánt idő volt. Érdekesek voltak a témák, Cili felkészültsége, tudása, közvetlensége, nyitottsága pedig szintén kiemelendő. Néha olyan jó lenne, ha ott állna mellettem, és ha bizonytalan vagyok, akkor csak ránézhetnék, kikérhetném a tanácsát. 😄 Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie, hogy mindenki jobban megértse a gyerekét, ezáltal pedig sok kisgyerekkori, felnőttkori frusztrációt elkerülhessen.

Cs. Andi

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk!

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk! 😊 Egy olyan alapot adott, amivel a későbbiekben a saját és a lányom életét is könnyebbé tudom tenni. Sőt, már most látok kisebb sikereket, ami rettenetesen boldoggá tesz! Ráadásul ez egy Én idő is, és így a végén már azt is elmondhatom, hogy sokkal jobb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó társaság volt, és egy kicsit hiányozni fog mindenki!

L. Anita

Több a türelmünk a gyerekünk felé. Tudatosabb lettem.

Sokat tanultam a gyerekről, mit miért csinál, hogyan kommunikáljak vele, sokat beszélünk erről a férjemmel, és egymást erősítjük ha valami jó, vagy épp tanácsot adunk, ha valami nem az új szemléletünk szerinti. Több a türelmünk a gyerekünk felé, és egyre jobban nyílik meg és mond el olyat is, amit eddig sosem.Tudatosabb lettem, figyelek a jelekre, így ő is jobban értve van.

M. H. Enikő

Jelentkezz a 2023. március 22-i szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz az online szemináriumra!

2023. március 22.

Zoom: 20:30 – 22:30