Karácsonyi készülődés kisgyermekkel

Rohanás és ajándék halmozás helyett

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett

Online Szeminárium

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról, hogyan érdemes készülni a karácsonyra ha kisgyermeked van. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Karácsonyi készülődés: Rohanás és ajándék halmozás helyett
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a Karácsonyi készülődés szeminárium?

Az ünnepi időszak gyakran stresszes. A gyerekeinknek szeretnénk maradandó jó élményeket szerezni, s közben mindenki más elvárásainak is megfelelni. Az általános társadalmi nézettel szemben, viszont itt érvényes a mondás, miszerint “a kevesebb, néha több”. Ha szeretnéd csökkenteni a rohanást, a pénzköltést, a fölösleges játék halmozást és a családon belüli konfliktusokat, helyette pedig igazi, örökre szóló jó élményeket szereznél a gyerekednek, akkor csatlakozz hozzám ezen a szemináriumon, ahol közösen segítünk lelassulni, gyerekszemmel látni az ünnepet. Hogy valóban a közös minőségi idő számítson!

Miről lesz szó a szemináriumon?

Megfelelés az elvárásoknak

A gyerekeinknek szeretnénk maradandó jó élményeket szerezni, s közben mindenki más elvárásainak is megfelelni.

Örökre szóló élményeket

A fölösleges játék halmozás és a családon belüli konfliktusok helyett örökre szóló jó élményeket szereznél?

Kérdezz-felelek

Kérdéseidet felteheted a szeminárium közben nekem.

Szülői vélemények

A program sok új nézőpontot adott

A munkából az anyaságba csöppenés nekem rengeteg bizonytalanságot hozott, egyszerűen kellett a segítség. A program sok új nézőpontot adott, és feladatot is, hogy magammal foglalkozzak. Így magabiztosabban megyek majd neki a 1.5-2 éves kornak is, mert jobban értem mi történik a kisfiammal és kaptam eszközöket, hogy kapcsolódni tudjak vele. Cili is nagyon szimpatikus volt, és nagyon hitelesnek éreztem mindent amit tőle hallottam, sugárzik róla, hogy segíteni szeretne (és nem csak eladni valamit).

H. Virág

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk!

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk! 😊 Egy olyan alapot adott, amivel a későbbiekben a saját és a lányom életét is könnyebbé tudom tenni. Sőt, már most látok kisebb sikereket, ami rettenetesen boldoggá tesz! Ráadásul ez egy Én idő is, és így a végén már azt is elmondhatom, hogy sokkal jobb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó társaság volt, és egy kicsit hiányozni fog mindenki!

L. Anita

Az egyik legnagyobb ajándék, amit bárki adhat a gyerekének, hogy részt vesz ezen a programon

Úgy érzem, hogy az egyik legnagyobb ajándék, amit bárki adhat a gyerekének, hogy részt vesz ezen a programon. Ciliből árad a kedvesség, a gyerekek szeretete és az őszinte segíteni akarás, és ez baromi ritka. Jó érzés őt hallgatni. Remélem sokan átélhetik ezt a segítséget, előadásmódot. Én nagyon köszönöm neki, hogy ennyi mindent tanított, felszínre hozott és elindított a gyerekközpontú nevelésben.

V. Szandra

Jelentkezz a 2023. december 5-i szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz a Karácsonyi készülődés online szemináriumra!

2023. december 5.

Zoom: 20:30 – 22:30