Téli öltözködés

Hogyan öltöztessük a babákat télen, hogy ne fázzanak, de közben ne is legyenek korlátozva a mozgásukban?

Gyereknevelési Online Szeminárium - Téli Öltözködés

Online Szeminárium

Gyere, vegyél rész az online szemináriumon, tudj meg többet a témáról. Tedd fel kérdéseidet a szemináriumon a témával kapcsolatban!

Gyereknevelési Online Szeminárium - Téli Öltözködés
Tarkovács Cecília - Nevelési tanácsadó, Szülő Coach

Tarkovács Cecilia
Gyermeknevelési tanácsadó, Szülő-Coach

Miről is szól a szeminárium?

Hogyan öltöztessük a babákat télen, hogy ne fázzanak, de közben ne is legyenek korlátozva a mozgásukban? Milyen jelek mutatják, ha fázik vagy melege van? Hogyan alkalmazkodjunk a kinti hőmérséklethez, aktivitástól függően? Mit csináljunk, ha a kisgyerekünk nem viseli a sapkát/kesztyűt/sálat/kabátot/cipőt, stb? Milyen ruhadarabok válnak be a legjobban, és mik azok, amiket érdemes elkerülni?

Ezekre, illetve a résztvevők által hozott kérdésekre keresünk az ötleteket, tapasztalatokat és bevált megoldásokat. Szakértői megerősítéssel.

A beszélgetés során törekszünk a minél gyakorlatiasabb megközelítésre, így a saját, egyéni kérdéseidre is konkrét megoldási javaslatokkal szolgálunk majd!

Ha szeretnéd megtudni a választ az alábbi kérdésekre

Hogyan öltöztessük a babákat télen, hogy ne fázzanak, de közben ne is legyenek korlátozva a mozgásukban?

Milyen jelek mutatják, ha fázik vagy melege van?

Hogyan alkalmazkodjunk a kinti hőmérséklethez, aktivitástól függően?

Mit csináljunk, ha a kisgyerekünk nem viseli a sapkát/kesztyűt/sálat/kabátot/cipőt, stb?

Milyen ruhadarabok válnak be a legjobban, és mik azok, amiket érdemes elkerülni?

Szülői vélemények

Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie

Nagyon tetszett, hogy interaktív volt a program, lehetett kérdezni, saját példát mesélni, tanácsot adni a többi résztvevőnek. Tetszett, hogy ez a saját magamra szánt idő volt. Érdekesek voltak a témák, Cili felkészültsége, tudása, közvetlensége, nyitottsága pedig szintén kiemelendő. Néha olyan jó lenne, ha ott állna mellettem, és ha bizonytalan vagyok, akkor csak ránézhetnék, kikérhetném a tanácsát. 😄 Egy ilyen programnak mindenki számára kötelezőnek kellene lennie, hogy mindenki jobban megértse a gyerekét, ezáltal pedig sok kisgyerekkori, felnőttkori frusztrációt elkerülhessen.

Cs. Andi

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk!

Imádtam azt a közvetlen stílust, ahogy Cili a tudását “zúdította” ránk! 😊 Egy olyan alapot adott, amivel a későbbiekben a saját és a lányom életét is könnyebbé tudom tenni. Sőt, már most látok kisebb sikereket, ami rettenetesen boldoggá tesz! Ráadásul ez egy Én idő is, és így a végén már azt is elmondhatom, hogy sokkal jobb volt, mint amire számítottam! Nagyon jó társaság volt, és egy kicsit hiányozni fog mindenki!

L. Anita

Több a türelmünk a gyerekünk felé. Tudatosabb lettem.

Sokat tanultam a gyerekről, mit miért csinál, hogyan kommunikáljak vele, sokat beszélünk erről a férjemmel, és egymást erősítjük ha valami jó, vagy épp tanácsot adunk, ha valami nem az új szemléletünk szerinti. Több a türelmünk a gyerekünk felé, és egyre jobban nyílik meg és mond el olyat is, amit eddig sosem.Tudatosabb lettem, figyelek a jelekre, így ő is jobban értve van.

M. H. Enikő

Jelentkezz a 2023. november 7-i szemináriumra

A szeminárium árát banki átutalással lehet befizetni. Az utaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után emailben kiküldjük neked. A weboldalon pedig itt találod az utalási adatokat.

Jelentkezz az online szemináriumra!

2023. november 7.

Zoom: 20:30 – 22:30